Tendințele SS19

Spring Summer 2019

Știm, știm, este încă frig. Nici nu ne-am dezmeticit după Sărbătorile de Iarnă, și ne pregătim de primăvară. Trecerea, însă, este mereu bruscă și neașteptată. Fiindcă acest anotimp definește cel mai bine conceptul de a înflori, promovat de Studio Bloom, ne-am propus să trecem în revistă câteva dintre trendurile  sezonului SS19, astfel :

1. NUDES

Statementul a fost clar, în sensul că beige-urile și nude-urile sunt preferatele sezonului. De la ușoara influență de lila a lui Christian Dior, la nisipiurile de la Chloe, designerii ne încântă cu interpretările lor. Conținând o paleta largă de nuanțe, de la cele mai opace la cele mai transparente (Valentino), ele te vor ajuta să-ți menții echilibrul pentru tot 2019.

Sursă foto:www.vogue.com

2. FLORAL

Trendul nostru preferat ( 🙂 ), printurile sunt prezente și în acest sezon, atât sub forme grafice cât și florale. Alexander McQueen mizează pe combinația de flori brodate cu material dur, precum piele și brocart, în timp ce Mulberry sculptează florile din paiete. Un trend încântător!

Sursă foto:www.vogue.com

3. DANTELA

Delicata  dantelă face pereche cu materialele mai puțin asemănătoare și formează un duo delicios! Propunerile designerilor pentru acest sezon, de la Victoria Beckham, la Burberry, sunt sport-chic cu influențe masculine și asimetrii inserate. Joacă-te și tu în această vară și îndrăznește să  porți dantela altfel!

Sursă foto:www.vogue.com

4. MATERIALE ARTIZANALE

Împletituri și meșteșug manual, acesta este noul lux despre care toată lumea vorbește. Cu interpretări din anii 70’, propunerile pentru produse artizanale implică macramé-uri aplicate cu finisaje neterminate. De la Altuzarra până la Jacquemus, designerii ne îndeamnă să reluăm legătura cu tot ce înseamnă autentic.

Sursă foto:www.vogue.com

5. FRANJURII

Pentru acest sezon, designerii, precum Valentino, Loewe și Celine, aduc un plus de eleganță prin volumul dat prin jocul cu pene. Franjurii sunt prezenți în colecții atât în ținutele de zi cât și de seară.

Sursă foto:www.vogue.com

6. UMERI & FUNDE EXAGERATE

Jocul de volum a fost dintotdeauna preferatul designerilor, încă de la începuturile modei. Volumetria accentuată în zona umerilor, reinterpretarea acesteiași fundele voluminoase aplicate pe rochii, nu sunt o noutate pentru noi.

Sursă foto:www.vogue.com

7. COSTUMUL! 🙂

Nu în ultimul rând, provocarea Bloom la început de sezon, costumul de damă. Cu forțe proaspete, acesta își face loc  în majoritatea colecțiilor. De la culori vibrante, la nuanțe calde sau clasicul black-suit, fiecare designer vine cu o propunere unică și avantgardistă.

De la Balenciaga care mizează pe culori eclectice, la YSL care propune o revenire la “Le smoking suit”  sau Ralph Lauren care propune lejeritate și elegantă aurie, costumul de damă este un MUST-HAVE al sezonului!

Sursă foto:www.vogue.com

Rămâi curioasă alături de noi, pentru trendurile SS19 la accesorii și noutățile despre Studio Bloom!

Leave a Reply