În fiecare an, odată cu trendurile alese și interpretate de marii designer ai lumii, apare și o paleta de culori menită să ne ajute să ne exprimăm mai bine.

În textul de mai jos ne-am gândit să va prezentăm nuanțele care va vor ajută să va exprimați cel mai bine comportamentul și atitudinea în Primăvară/Vara anului 2019 în timp ce ținem cont de liniile trasate deja.

Verde mușchi

Dintre toate tendințele de culoare primăvară / vară din 2019, această este cea mai dualistă. Verdele mușchi este o nuanță naturală, luxuriantă, care aduce în minte pădurile răcoroase și vițele de vie. În acest fel, se potrivește bine cu toate floralele și nuanțele de flori din acest sezon a fost atât de bogat. Totuși, această culoare a apărut și pe multe piste că o nuanță militaristă, că parte a femeii că mentalitate a războinicilor care a prins feministele peste tot.

                                                                                                               sursă foto: www.glowsly.com

 Toffee

Toffee este o culoare caldă și delicioasă, și completează cele mai multe tonuri de piele frumos. A fost o bucurie pentru ochi de a o vedea în tendințele culorii pentru  primăvara anului 2019. Împreună cu nuanțe de roșu și galben, se obține un efect de toamnă .

Această culoare de primăvară din 2019 a fost observată pe pistă de prezentare a Coach 1941, în special pe haine și jachete, că să nu mai vorbim de accesorii. Toffee a fost în esență go-to neutru pentru deschiderea spectacolului pistei de la Max Mara, cu tot felul de jachete, pantaloni și chiar un costum sexy.

                                                                                                            sursă foto : www.glowsly.com

 Soft Creamy

Care-i prima culoare care îți vine în minte când te gândești la primavera ? Uități de toate acele pasteluri și galben strălucitoare, deoarece tendințele de culoare primăvară/vară din 2019 se referă la diferite nuanțe de bronz crem și bej. Mai bine purtați culoarea de la cap până în picioare, așa cum o sugerează designerii și vei fi cel mai elegant trendsetter din oraș!

Îl iubim pe bejul roșu al lui Dior, care este în concordanță cu tema de balet a colecției, în timp ce Tibi oferă o opțiune mai subtilă a umbrei folosite pentru un costum-pantalon liber . Cremul a apărut în diferite nuanțe în colecția Max Mara, de la cea mai ușoară până la cea mai întunecată, pentru a vă asigura că toată lumea găsește o nuanță exactă pentru a-și evidenția tonul pielii

                                                                                                                     sursă foto : www.glowsly.com

Verbena galbenă

Galbenul este unul dintre cele mai trendy în vara anului 2019 , Lemon Verbenă fiind unul dintre cele mai versatile nuanțe. Este vesel, lemony și delicios. Este o nuanță de galben care se asortează foarte bine cu unele nuanțe de bleo și pasteluri pe care le-am văzut, de asemenea, pe mergând pe pistă.

Etro a prezentat o colecție foarte colorată în acest sezon, cu o mulțime de amprente mixte, care au făcut un costum monocrom Lemon Verbenă cu adevăraț spectaculos. O colecție Chanel plină de pasteluri era de așteptat, dar trebuie să recunoaștem că ne-am bucurat foarte mult de modul în care Lemon Verbenă părea extraordinar de strălucitor în costume de fustă și rochii de vară, în special lângă roz, liliac și blues.

                                                                                                                  sursă foto : www.glowsly.com

Living Coral

Încheiem această scurtă prezentare a celor mai puternice culori pe piață de trenduri din primăvară/vara anului 2019, cu culoarea alesa de Pantone că fiind a anului 2019.

Acest coral strălucitor se află perfect între portocaliu și roz și luminează fiecare ansamblu. Dintre toate tendințele de culoare primăvară / vară din 2019, această ar putea fi cea mai potrivită pentru sezon. Este o culoare care aduce în minte băuturi fructe, flori frumoase și vacanțe tropicale.

                                                                                                                      sursă foto : www.glowsly.com

Leave a Reply