Date contact

Date persoană juridică

  • Fashion House Bloom SRL
  • București, Strada Fabricii, Numărul 25, Scara 1, Etaj 5, Apartament 29
  • Număr de înregistrare la Registrul Comerțului: J40/10700/26.07.2018
  • Cod unic de identificare fiscală: 39671222

GDPR
Protecția datelor cu caracter personal.

Datele tale cu caracter personal sunt importante pentru noi. Află ce facem pentru a le proteja și ce drepturi ai!

Studio Bloom FAQ

Am nevoie de un cont pentru a plasa o comandă?

Nu este necesar să îți faci cont pe http://studio-bloom.ro pentru a comanda, însă este recomandat, deoarece astfel poți comanda mai ușor, ori de câte ori revii la noi. Și suntem siguri că o vei face! 🙂

Care este comanda minimă?

Nu există comandă minimă pe site-ul nostru, dacă vezi ceva care îți place, poți comanda cu încredere, indiferent de totalul coșului tău de cumpărături.

Cum îmi este livrată comanda?

Partenerii noștri de la FAN Courier se asigură că produsele comandate ajung la tine în cel mai scurt timp posibil, de obicei în maximum 5 zile lucrătoare, oriunde pe teritoriul României.

Cât costă livrarea?

Costul livrării, indiferent unde se va face pe teritoriul României, este de 10 lei pentru tine, însă dacă în momentul plasării comenzii coșul tău valorează minimum 500 de lei livrarea este din partea noastră. 🙂

Cum pot plăti?

Poți plăti cash, ramburs, atunci când curierul ajunge la tine sau online, chiar aici, cu cardul, prin intermediul partenerilor noștri de la Netopia Mobilpay.

Cât de sigur este să plătesc cu cardul pe Studio Bloom?

Este cea mai sigură. 🙂 Partenerii noștri de la Netopia Mobilpay sunt lideri de piață în România în ceea ce privește soluțiile de plată securizată online cu cardul, așa că poți fii liniștit în ceea ce privește tranzacțiile pe care le desfășori pe shop-ul nostru.